Pyrimme ottamaan huomioon ilmoitetut ruoka-allergiat ja -valiot ruokahuollossa. Kaikki ruoka on maidotonta (paitsi croissantit) ja soijatonta.

Ruuan valmistaa Massi, tuttuun #cenaconmassi tyyliin.

Alla 2019 menu referenssiksi

Perjantaina illalliseksi on tarjolla vegaanista kesäkeittoa gluteenittomaan kauramaitoon (vegaani) ja lisukkeita, leipää ja päällisiä (vegaaniversioita myös), korvapuusteja (myös vegaani).

Aamiaiseksi lauantaina on tarjolla leipää, päällisiä, kananmunia, kaurapuuroa, talkkunaa ja kaurahapatteita.

Lauantain lounaaksi syntyy syksyistä vihannes-sienipiirakka (vegaani), sipuliton syksyinen piirakka Low FODMAP syöjille, lisukkeina salaattia, leipää ja päällisiä.

Illalliseksi tarjolla on savukalaa, kaurablock-paistos, perunoita, kastiketta (myös vegaani) suolakurkkuja, salaattia, leipää ja päällisiä.

Sunnuntaina on tarjolla pitkä brunssi sisältäen leipää, croissantteja, munakokkelia, päällisiä, salaattia, kanapekonia ja vegaanipaistosta, hedelmiä, pannukakkua, bestovers.

Lisäksi jossain välissä pyörähtää muutama kuivakakku (vegaani), ja tarjolla on teetä, kahvia ja jotain välipalaa sekä hedelmiä koko ajan. Omia makkaroita jne saa toki tuoda tulisijalla paistettavaksi. Jääkaappitilaa on rajallisesti, mutta kuistilla voi säilyttää kylmässä lihattomia tuotteita.

Ruokajuomana tarjolla on kaivovettä. Tuothan muut juomat itse. Kahvimaidot talon puolesta. Tapahtuma ei ole alkoholiton, mutta ei humaltuneena pelaamis/örveltämis-tapahtuma.